Tu cum ai grijă de device-urile tale Apple?

23.09.2021
Tu cum ai grijă de device-urile tale Apple?

Dispozitivele Apple sunt poate cele mai apreciate în piață, datorită sistemului de operare foarte stabil dar și valorii ridicate la revânzare. Majoritatea utilizatorilor le protejează și folosesc accesorii de bună calitate, pentru a beneficia de cât mai mulți bani la revânzare, de obicei scopul fiind achiziționarea noului model al respectivului dispozitiv.

Pentru a le asigura o durată de funcționare cât mai lungă, vom vorbi puțin despre tipuri de accesorii pentru iPhone-uri, iPad-uri și alte produse Apple.

Printre cele mai importante sunt încărcătoarele. Fie ele cu fir sau wireless, acestea își pun amprenta pe durata de viață a bateriei dispozitivului vostru, deci e foarte important să fie recomandate de producător, în acest fel fiind special create pentru dispozitivul vostru. Acestea nu vor forța o încărcare mai rapidă decât bateria poate suporta, în acest fel putându-vă bucura mai mult timp de o bună funcționare a dispozitivului, fără să fie nevoie să stați mereu lângă priză. Încărcătoarele sunt disponibile pentru toate situațiile în care vă aflați, de la banala priză de acasă, până la încărcătoarele auto sau cele wireless, de birou.

La categoria “protecție”, avem mai multe metode de a menține aspectul dispozitivului exact așa cum l-am cumpărat. În primă fază, avem nevoie de protecție pentru ecran, acesta fiind de cele mai multe ori principalul punct slab. Pentru iPhone, iPad, sau chiar și pentru Apple Watch, găsim folii de sticlă pentru a proteja ecranul împotriva loviturilor și zgârieturilor. Acestea obișnuiesc să se crape destul de tare și uneori pot face dispozitivul inutilizabil. Aceste folii de protecție se pot aplica și pe spatele unor dispozitive, sau pe zona destinată camerelor, pentru a preveni apariția zgârieturilor sau mătuirea sticlei de deasupra camerei, afectând ulterior calitatea fotografiilor. Pe lângă folii, putem folosi și husele ce oferă și mai multă protecție, însă dispozitivul va fi puțin mai gros, husa adăugând cel puțin 1mm pe fiecare margine. Acest compromis, însă, vă oferă siguranță, iar asta contează cel mai mult. Husele de tip bumper au de cele mai multe ori, colțurile ranforsate și marginile cauciucate, material care preia din șocuri atunci când dispozitivul este scăpat sau lovit. Acestea au și o mică bordură pe partea frontală, pentru a proteja și ecranul, însă într-o măsură foarte mică. Husele de tip wallet oferă cea mai bună protecție și pentru ecran, acestea acoperindu-l în totalitate, însă dacă doriți să le folosiți va trebui să vă obișnuiți cu acest tip de husă. Puteți să alegeți huse ce au partea frontală din material transparent pentru a vedea ceasul și notificările, dacă dispozitivul are funcția always on display sau husă cu partea frontală complet acoperită. De obicei aceste huse sunt foarte utile și pentru funcția de stativ pe suprafețe plane.

Avem și dispozitive audio ce se împerechează perfect cu gadgeturile Apple, acestea oferă calitate premium în materie de sunet, prin redare clară, cu timp de răspuns foarte rapid. De la căștile clasice ce au conector lightning, la căștile wireless, care pot fi auriculare sau intraauriculare, după bunul plac.

Toate aceste accesorii vă ajută să vă bucurați de dispozitivul preferat Apple pentru o perioadă mai lungă de timp.

Voi ce accesorii folosiți?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult