Turing Phone va fi disponibil în curând pentru pre-comandă

Turing Phone va fi disponibil în curând pentru pre-comandă

Turing Phone, telefonul anunţat în aprilie drept primul dispozitiv realizat din „liquidmetal”, va fi disponibil pentru pre-comandă la sfârşitul lunii iulie. Carcasa lui „mai puternică decât oţelul” nu este însă singurul lucru ieşit din comun la acest telefon. Turing Robotic Industries laudă acest dispozitiv ca cel mai sigur din lume, folosind o reţea proprietară pentru comunicare.

TRI susţine că reţeaua sa va oferi conexiuni securizate între utilizatorii de Turing Phone, folosind canale securizate. Acestea nu pot fi interceptate de către hackeri şi pot facilita astfel transferul de date importante precum informaţii bancare. Software-ul de securizare vine pre-instalat pe toate dispozitivele Turing.

În locul unui port USB normal, Turing Phone foloseşte pentru încărcare un port magnetic propriu, care este rezistent alături de întregul smartphone la apă, putând fi scufundat până la 10 metri. Restul de specificaţii tehnice sunt destul de obişnuite şi sunt echivalente cu cele ale unui flagship de anul trecut: chipset Snapdragon 801 la 2,5 Ghz, ecran Full HD de 5,5”, camere de 8, respectiv 13 megapixeli şi baterie de 3.000 mAh.

Pe data de 22 iulie vor fi dezvăluite opţiunile de culori ale lui Turing Phone, urmând ca pe data de 31 iulie să fie dat startul pre-comenzilor, care vor include şi un gamepad, o tastatură, o boxă şi un headset Bluetooth. Turing Phone va veni în trei variante, cu 16, 64 şi 128 GB, care vor costa 610, 740, respectiv 870 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult