Umi Plus 4G – design premium şi dotări generoase la un preţ sub aşteptări

Umi Plus 4G - design premium şi dotări generoase la un preţ sub aşteptări

Lansat pentru pieţele asiatice însă disponibil la precomandă şi cumpărătorilor europeni, Umi Plus 4G este un phablet oferit într-o carcasă din aluminiu cu design unibody, prevăzut cu ecran Full HD de 5.5” protejat în spatele unui scut Gorilla Glass cu margini curbate.

La Interior, Umi Plus 4G ascunde o configuraţie centrată în jurul unui chipset MediaTek Helio P10, oferind CPU octa-core la 1.8GHz, ajutat cu o cantitate de 4GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 32 GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, modul WiFi dual-band (2.4/5 GHz), suport Bluetooth 4 şi conectivitate  4G LTE.

În partea de sus, Umi Plus 4G are mufa pentru căşti, iar jos difuzorul şi încărcătorul USB Type C care permite încărcarea acumulatorului de 4000 mAh în mai puţin de două ore.

Oferta este completată cu o cameră foto de 13 MP cu blitz dual-LED şi cameră frontală de 5MP, ambele suportând filmare la rezoluţie 1080p.

Livrat începând cu data de 5 octombrie, Umi Plus 4G este disponibil la precomandă în oferta gearbest cu preţul de 220 dolari (179.99 dolari folosind cuponul UMIPlus). La costul final se pot adăuga eventuale taxe vamale asociate importurilor extracomunitare, plătite însă la momentul livrării.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video