Un bărbat a comandat un iPhone 6s online, dar în cutie a primit o clătită

Un bărbat a comandat un iPhone 6s online, dar în cutie a primit o clătită
Când ceva pare prea bun pentru a fi adevărat, de obicei nu este adevărat. Această teorie s-a confirmat din nou după ce un bărbat din China a comandat online un iPhone 6s la preţul de 1.500 yuani (echivalentul a aproximativ 230 de dolari). Preţul este cu 70% mai mic decât cel din magazinele care distribuie oficial produse Apple în China. 
 
Când a deschis cutia, bărbatul a avut parte de o supriză. În loc de un smartphone Apple de ultimă generaţie a găsit o clătită.  
 
Citeşte şi: Xiaomi Mi Note 2 ar putea primi ecran dual-edge şi tehnologie 3D Touch
 
Nu este prima dată când cineva a fost păcălit în China după ce a cumpărat un iPhone. Tot în această lună o femeie a comandat un smartphone Apple, iar când a deschis cutia a găsit înăuntru o clonă realizată de marca locală Pear.
 
 
Iar aceste înşelătorii nu se întâmplă doar în China. Un bărbat din Marea Britanie a comandat pe eBay un MacBook la preţul de 450 de dolari şi a primit în cutie doar o poză cu laptopul. Iar lista poate continua cu nenumărate alte cazuri. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult