Un bărbat a murit într-o statuie a unui dinozaur încercând să își recupereze telefonul mobil

25.05.2021
Un bărbat a murit într-o statuie a unui dinozaur încercând să își recupereze telefonul mobil

Un bărbat de 39 de ani din Spania a murit sâmbătă încercând să își recupereze telefonul mobil din interiorul unei statui în formă de dinozaur. Acesta a încercat să intre în statuie, dar a rămas blocat și nu a putut să iasă sau să ceară ajutor. Corpul său a fost descoperit ieri, 24 mai, după ce un tată și fiul său au văzut că este ceva în neregulă cu acea statuie. Se pare că bărbatul a fost blocat acolo timp de aproximativ două zile.

Bărbatul a intrat în statuie după telefon dar a rămas blocat

Totul a avut loc în Santa Coloma de Garamenet, un oraș de lângă Barcelona. Statuia în formă de dinozaur era de tip „papier-mache”, un carton întărit cu diverși alți compuși, deci era goală pe interior. Cel mai probabil, bărbatul a încercat să realizeze o fotografie în interiorul statuii și-a scăpat telefonul, iar atunci când a încercat să îl recupereze, s-a blocat și nu a putut să mai iasă. Nu sunt încă cunoscute cauzele decesului, însă poliția nu a descoperit urme de violență și consideră această situație drept un accident.

„Am găsit corpul unui bărbat în interiorul unui picior al acestei statui în formă de dinozaur. Este o moarte accidentală; nu au fost găsite urme de violență. Această persoană a intrat în piciorul statuii și s-a blocat. Pare că încerca să își recupereze telefonul mobil, pe care l-a scăpat. Se pare că a intrat cu capul înainte și nu a mai putut să iasă. Încă așteptăm rezultatele autopsiei, așa că nu știm cu exactitate cât timp a fost prins înăuntru, dar se pare că era acolo de aproximativ două zile.”

Conform presei locale, familia bărbatului îl dăduse dispărut cu doar câteva ore înainte ca acesta să fie găsit în interiorul statuii. Decizia de a apela la poliție a venit după ce acesta lipsea de acasă de două zile.

sursa: TheGuardian

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult