Un om a murit după ce i-a explodat telefonul mobil

02.02.2009
Un om a murit după ce i-a explodat telefonul mobil

Indiferent că este vorba de radiaţii sau explozii, efectele negative ale telefoanelor mobile sunt bine ascunse de către cei care au interesul să facă acest lucru. Confirmarea efectelor negative nu ar fi bună pentru afaceri, iar industria în sine ar avea de suferit. Nu este prima oară când interesul material este pus înaintea vieţii. Cazuri de telefoane mobile care au explodat au mai fost şi de fiecare dată producătorul a scăpat basma curată. De data aceasta însă, în China, un om a murit ca urmare directă şi imposibil de negat după ce telefon mobil i-a explodat.

Victima îşi ţinea telefonul mobil în buzunarul de la piept în momentul în care acesta a explodat, ucigându-l. Este al şaptelea caz similar din ultimii 6 ani, în China. Producătorul şi modelul telefonului mobil nu au fost deocamdată făcute publice.

Este foarte posibil ca telefonul ucigaş să fie una dintre celebrele copii realizate în China după brandurile celebre. Aviz amatorilor de chilipiruri de la noi, care se lasă ademeniţi de telefoanele ieftine fabricate pe vapor.

Un om a murit dupa ce i-a explodat telefonul mobil

Urmărește Go4IT.ro pe Google News