Un producător de accesorii dezvăluie design-ul iPhone 11: cameră mare şi notch în display [VIDEO]

17.06.2019
Un producător de accesorii dezvăluie design-ul iPhone 11: cameră mare şi notch în display [VIDEO]

După multiple zvonuri, modele 3D cu telefoanele şi chiar huse dedicate, avem acum încă un accesoriu pentru iPhone 11 care dezvăluie forma şi diferenţele între modele: o protecţie de sticlă specială pentru modulu de cameră. Spre diferenţă de alte accesorii pentru iPhone 11, acesta deja există şi este disponibil pentru cumpărare, compania Olixar fiind 100% sigură că aşa vor arăta camerele de pe noile iPhone-uri.

Deja există un clip de la magazinul bricanic Mobile Fun UK în care sunt prezentate cele trei protecţii pentru cameră, cele pentru iPhone 11 şi iPhone 11 Max fiind în mare parte identice, cu decupaje pentru cele trei camere, blitz şi microfon, în timp ce iPhone 11R vine cu decupaje pentru două camere, microfon şi blitz. Olixar spune că aceste protecţii sunt deja în producţie de masă şi că oricine le poate cumpăra în anticiparea lansării din luna septembrie.

Protecţiile Olixar sunt realizate din sticlă temperată, care ar trebui să reziste la zgârieturi şi majoritatea şocurilor, protejând astfel camera în cazul unor accidente. Având în vedere că pe noile iPhone 11 vom avea o cameră care acoperă o suprafaţă mai mare, aceasta ar putea fi mai uşor expusă accidentelor decât modelele mai vechi.

Zvonurile spun că în ciuda faptului că vom avea de a face cu un modul mai mare, acesta va fi semnificativ mai subţire decât în cazul iPhone X/XS. Cea de-a treia cameră de pe iPhone 11 şi 11 Max va fi una ultra-wide, cu deschidere la 120 de grade, în timp ce camera secundară de pe iPhone 11R va fi o simplă cameră cu zoom, similară cu cea de pe XS.

Nu în ultimul rând, Olixar a listat şi o protecţie de sticlă pentru ecranul modelului iPhone 11 Max, care pare să arate identic cu cel de pe iPhone XS Max. Avem acelaşi design cu notch în partea de sus a ecranului, cu decupaje pentru senzorul TrueDepth şi laserele pentru Face ID, camera foto frontală şi senzorul pentru lumină ambientală, cât şi pentru difuzorul de apeluri şi pentru senzorul de proximitate. Cei care sperau să vadă un design diferit în 2019 vor fi dezamăgiţi, probabil această schimbare urmând să apară abia în 2020.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult