Un producător de smartphone-uri îi încurajează pe utilizatori să fie duri cu ultimul său model de telefon [VIDEO]

29.03.2016
Compania chineză Oukitel îi încurajează pe cei care cumpără modelul de smartphone K4000 Pro să-i testeze durabilitatea lovindu-l. Ba chiar pot bate şi câteva cuie cu el. 
 
Telefonul a fost lansat la începutul acestui an şi a fost conceput să reziste la şocuri şi lovituri. Ecranul de pe acest smartphone are o grosime de 1,1 mm şi dispune de un strat suplimentar de sticlă temperată, pentru o protecţie mai bună. Într-un clip publicat după lansare, telefonul a fost folosit pentru a se bate cuie într-o bucată de lemn, iar ecranul şi telefonul au rezistat. 
 
 
K4000 Pro are cadru metalic, ecran cu diagonala de 5 inci, procesor quad-core MediaTek, cameră de 13 MP şi o baterie masivă, de 4.600 mAh. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult