Un retailer spune că cererea pentru Nokia 3310 este „uimitoare”

08.03.2017
Un retailer spune că cererea pentru Nokia 3310 este „uimitoare”

Retailerul britanic de produse şi servicii telecom Carphone Warehouse a anunţat că cererea pentru noua versiune de Nokia 3310, lansată recent de compania HMD Global, este „uimitoare” pentru un model care nu este smartphone. Aceasta este singura companie care primeşte în acest moment precomenzi pentru telefon.

„Clienţii chiar doresc să pună mâna pe acest model”, a declarat Andrew Wilson, director în cadrul Carphone Warehouse.

 

După lansarea telefonului la MWC 2017, căutările online după marca „Nokia” au crescut cu 797%, potrivit firmei de cercetare Captify.

 

 

Pe scurt, noul Nokia 3310 are ecran color cu diagonala de 2,4 inchi (rezoluţie de 240×320 pixeli), o greutate de 78 de grame, cameră de 2 MP, include jocul Snake şi oferă o autonomie de o lună a bateriei în stand-by. Preţul recomandat pentru acest model este de 49 de euro. Livrările către clienţii finali vor fi făcute în vară. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult