Unde cumperi o tabletă cu Android 4.0 ICS cu mai puţin de 100 $?

06.12.2011
Unde cumperi o tabletă cu Android 4.0 ICS cu mai puţin de 100 $?

Dacă în India există tableta de 35 $, de ce nu ar exista şi cea cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich la un preţ mai mic de 100 $? Vecinii lor de la nord se pot lăuda cu aşa ceva. În China este acum disponibilă aşa-numita Ainol Novo 7. Ea vine cu un ecran capacitiv cu diagonala de 7″ şi un procesor MIPS la 1 GHz, cu un singur nucleu. Nu lipsesc nici camerele foto frontală şi de pe spate, suportul pentru jocuri 3D şi redare 1080p, precum şi ieşirea video HDMI.

Tableta Ainol Novo 7 va fi livrată cu Android 4.0

Nu trebuie să vă întrebaţi cum este posibil să existe un astfel de dispozitiv la acest preţ. Vorbim de China şi de preţuri de dumping. Nu sunt cunoscute detalii legate de calitatea construcţiei şi ecranului sau despre interfaţa grafică a sistemului de operare. Interesant este faptul că Google a apreciat tableta, deoarece este prima cu procesor MIPS ce rulează Android 4.0.

Tableta Ainol Novo 7 cu Android 4.0 este disponibilă exclusiv în China, însă este posibil ca să ajungă şi pe alte pieţe cu altă denumire. De asemenea, se aşteaptă ca versiuni de 8″ şi 9″ ale ei să fie produse şi de alte companii în viitorul apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News