Urmaşul lui LG Prada, concurent serios al Apple iPhone

Urmaşul lui LG Prada, concurent serios al Apple iPhone

LG pregăteşte un nou telefon fashion, KU990. Îl putem numi succesorul lui Prada deoarece păstrează o parte din caracteristicile acestuia şi anume design-ul sleek, interfaţa şi touchscreen-ul de 3 inch.

LG KU990 Vodafone LG a început să pompeze tare tehnologie în telefoanele high-end fără să le transforme în cărămizi, iar KU990 este programat să-l surclaseze pe luxosul Prada şi chiar să se ia la întrecere cu cel mai mediatizat gadget din istorie, Apple iPhone. Atuurile lui sunt camera de 5 MP cu blitz şi stabilizator de imagine, conectivitatea HSDPA, aplicaţia pentru upload pe YouTube şi, ceva cu totul special, filmează la 120 fps, fapt ce se traduce prin capacitatea de a surprinde mişcarea subiecţilor în detaliu (slow-motion). Dintr-o asemenea pleiadă nu puteau lipsi player-ul MP3, slot-ul pentru card microSD şi radio-ul FM.

În imagine se observă prezenţa logo-ului Vodafone, să înţeleg că LG au de gând să invadeze Europa cu al lor KU990? Nu că m-aş supăra, dar m-ar surprinde şi mi-ar da planurile peste cap, mai ales dacă apare înaintea lui iPhone.

LG KU990

LG KU990

Urmărește Go4IT.ro pe Google News