Următorul flagship LG se numeşte „Judy”. Lansarea este programată pentru vara lui 2018

19.02.2018
Următorul flagship LG se numeşte „Judy”. Lansarea este programată pentru vara lui 2018

LG a confirmat existenţa unui nou model V30 care va fi prezentat în cadrul târgului de tehnologie MWC săptămâna viitoare, însă zvonurile despre un nou model flagship pentru anul 2018 nu se opresc. Modelul care va înlocui proiectul anulat „G7” apare iar în diverse rapoarte, care vorbesc acum despre hardware-ul intern al telefonului şi despre faptul că va aborda un design complet diferit faţă de ceea ce am văzut până în prezent de la producătorul coreean. Din păcate, fanii LG vor trebui să aştepte până la vară pentru a vedea noul dispozitiv.

Evan Blass de la Venture Beat a oferit câteva detalii în format text, fără imaginile spion cu care ne-a obişnuit în trecut. Se pare că telefonul se numeşte momentan „Judy” şi va fi un adevărat dispozitiv de top, care va putea concura cu orice alt dispozitiv de pe piaţă în termeni de capabilităţi hardware şi software. Acesta va fi construit însă în jurul unui panou cu diagonală de 6,1” cu panou MLCD+. Acesta va folosi o matrice RGBW, subpixelul alb fiind folosit pentru a îmbunătăţi luminozitatea ecranului până la 800 cd/m2 şi va ajuta la îmbunătăţirea autonomie, fiind cu 35% mai eficient în consum de energie decât un panou IPS obişnuit.

La capitolul specificaţii tehnice avem exact ceea ce ne-am aştepta de la un flagship din 2018. Chipset Snapdragon 845, 64 GB spaţiu de stocare şi 4 GB memorie RAM (ciudat având în vedere că multe dispozitive concurente vin cu 6 sau chiar 8 GB). Pe spate va fi folosit un sistem dual-camera cu senzori de 16 megapixeli şi obiective cu diafragmă f/1.6, probabil într-un format normal şi wide, asemeni modelelor din trecut. Alte caracteristici interesante ale lui LG „Judy” sunt rezistenţa la praf şi apă IP68, difuzoare stereo, suport pentru conţinut HDR10 şi nu în ultimul rând, încărcare wireless.

Având în vedere că LG V30s care urmează să se lanseze nu va fi cu mult diferit, iar Galaxy S9 va oferi toate aceste capabilităţi cu câteva luni înainte, este greu de înţeles de ce LG aşteaptă până la vară pentru a lansa acest model. Probabil că şi design-ul va juca un rol important în decizia de a cumpăra acest dispozitiv, cât şi software-ul pe care LG îl va implementa.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult