Următorul telefon high-end lansat de LG ar putea fi un model cu ecran rulabil

02.11.2020
Următorul telefon high-end lansat de LG ar putea fi un model cu ecran rulabil

Așteptat la începutul anului 2021, primul telefon cu ecran rulabil ar putea fi dezvăluit de LG, rivalul Samsung fructificând experiența cumulată pe segmentul televizoare rulabile.

Exceptând modelul LG V60 ThinQ, oferta de telefoane LG lansate în cursul anului 2020 a atins nivelul premium mai mult prin prețurile cerute și mai puțin prin specificațiile oferite la partea de hardware. Luând drept exemplu HTC, un alt brand smartphone faimos care nu a reușit să mai țină pasul cu competiția, au apărut zvonurile cum că și LG se va retrage de la gama high-end, eventual, lansând mai departe telefoane mid-range fabricate sub licență de diverși producători OEM.

LG ar putea livra primul telefon rulabil disponibil comercial

Însă tot din zvonuri aflăm și o veste bună, cum că LG va lansa un nou smartphone high-end chiar la începutul anului 2021. Dezvoltat sub numele de cod Rainbow, acesta ar putea fi succesorul de drept al seriei V60 și împerecheat cu chipsetul Snapdragon 875, livrând performanțe la nivelul unui flagship veritabil.

telefon rulabil
Foto: phonearena.com

Succesorul lui LG V60 va avea însă și un corespondent dezvoltat sub numele de cod Project B. Inclus sub aceeași inițiativă Project Explorer care a livrat și actualul model LG Wing, noul produs ar urma să aibă un design complet diferit. Așteptările sunt ca LG să folosească experiența obținută dezvoltând ecrane rulabile pentru televizoare lansând în premieră și un smartphone rulabil. Aparent, termenul de lansare pentru acest produs este luna martie 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult