Utilizatorii de iPhone 12 raportează că te poți tăia marginile ascuțite ale telefonului

27.10.2020
Utilizatorii de iPhone 12 raportează că te poți tăia marginile ascuțite ale telefonului

Noile modele  iPhone 12 vin cu un design nou, inspirat de cel al telefoanelor mai vechi de la Apple, din generațiile iPhone 4 și 5. În timp ce acest design este bine cunoscut și apreciat, respectivele telefoane erau semnificativ mai mici și deci mai confortabile de ținut în mână. Mai mulți utilizatori din China se plâng acum că noile iPhone 12 și iPhone 12 Pro nu sunt confortabile de utilizat, ba chiar pot fi periculoase, unii arătând că s-au tăiat sau zgâriat în marginile sale ascuțite în timpul utilizării.

iPhone 12 are marginile prea ascuțite

Fotografii cu utilizatori de iPhone 12 cu degetele bandajate și cu urme în palmă de la marginea ascuțită a noilor modele de telefoane au circulat pe rețelele de socializare din China. Se pare că atât modelul iPhone 12 obișnuit, cât și modelul Pro, sunt destul de ascuțite încât pot să rănească utilizatorii care nu le folosesc cu grijă. De altfel, ambele au aceleași dimensiuni și aceeași formă, deci nu contează atât de mult pe care îl alegi.

Acest lucru ar putea să îi îngrijoreze pe cei care au ales să aștepte lansarea modelului iPhone 12 Pro Max, care va fi echipat cu un ecran de 6,7”, care ar putea fi și mai inconfortabil în utilizare pentru cei cu mâini mai mici. De asemenea, unul dintre motivele pentru care utilizatorii țin aceste modele în mână mai strâns ar putea fi faptul că seria iPhone 12 este semnificativ mai „alunecoasă” tocmai din cauza marginilor drepte.

Cel mai probabil, aceste probleme ar putea fi rezolvate cu huse de protecție realizate din materiale mai aderente, precum cele din silicon sau cele din cauciuc. De asemenea, acestea ar oferi un plus de protecție la accidente. În timp ce sticla de pe partea din față a telefonului este într-adevăr foarte rezistentă, cea de pe spate poate fi spartă destul de ușor, fiind similară cu cea de pe iPhone 11. Având în vedere costurile de reparații pentru noile modele Apple, probabil că un strat de protecție în plus este chiar recomandat.

sursa: MyDrivers

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult