UTOK Dorel 4, un nou smartphone rezistent pentru folosire în cele mai dure condiţii

15.10.2015
UTOK Dorel 4, un nou smartphone rezistent pentru folosire în cele mai dure condiţii

Smartphone Dual SIM din familia de telefoane rezistente UTOK, Dorel 4 este protejat împotriva pătrunderii de praf şi lichide, cât şi a loviturilor accidentale. Dispozitivul oferă ecran IPS protejat cu scut Gorilla Glass, procesor quad-core, acumulator de 4500 mAh cu autonomie de până la 30 zile (17 ore timp de convorbire) şi funcţie SOS.

UTOK Dorel 4 foloseşte o carcasă cu grad de protectie IP68, fiind complet protejat de praf la imersia în apă de pana la adâncimea de 1.2 metri, timp de 40 de minute. Învelişul cauciucat asigura protectie împotriva căzăturilor de la o înălţime de până la 1.2 metri, iar scutul din sticlă Gorilla Glass protejează ecranul de 4˝ de zgârieturi şi lovituri accidentale.

La interior, UTOK Dorel 4 ascunde un procesor quad-core cu frecventa 1.3 GHz, ajutat cu 1 GB RAM. Memoria internă de 8 GB poate fi extinsă cu până la 32 GB ataşând un card microSD. Camera foto principală poate obţine poze la rezoluţia de 8 MP, iar cea frontală la 1.3 MP.

Telefonul dispune de conectivitate 3G, WiFi si Bluetooth 4.0, receptor GPS şi foloseşte sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

UTOK Dorel 4

UTOK Dorel 4 reprezinta urmatorul pas in misiunea noastra de a oferi solutii de comunicare performante si rezistente. Este primul nostru rugged smartphone cu standard IP68, include tehnologia Gorilla Glass si este echipat cu specificatii tehnice demne de un gadget modern. Avand in vedere mediile de lucru unde nu exista acces la surse de energie, suntem convinsi ca bateria de mare capacitate va fi mai mult decat binevenita printre cei ce au nevoie sa tina in permanenta legatura atat cu partenerii de afaceri, cat si cu cei dragi.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK Dorel 4 este disponibil în magazinele de profil la preţul de 1299 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult