UTOK lansează un smartphone dual-SIM accesibil, cu CPU octa-core şi ecran HD de 5”

UTOK lansează un smartphone dual-SIM accesibil, cu CPU octa-core şi ecran HD de 5”

Printre cele mai ieftine telefoane dual-SIM cu procesor octa-core din România, UTOK 5008 vine cu un pachet interesant de dotări oferite într-o carcasă măsurând doar 8mm grosime.

Telefonul foloseşte unul dintre cele mai performante chipseturi din oferta Mediatek, modelul MT6592 cu CPU octa-core la 1.7GHz (nuclee Cortex-A7 pe 28nm) şi GPU din seria Mali-450. Telefonul ajutat cu 2GB memorie RAM rulează versiunea Android 4.2 Jelly Bean.

UTOK 5008

Lista specificaţiilor este completată cu 8GB memorie internă, extensibilă cu până la 32 GB dacă folosim slot-ul microSD, acumulator de 2500 mAh, conectivitate WiFi N şi 3G, modul Bluetooth 4.0 şi receptor GPS.

Camera foto cu rezoluţie 8MP dispune de autofocus şi blitz LED pentru poze în condiţii de lumină slabă, iar camera frontală de 5MP poate fi utilă amatorilor de selfie-uri şi apeluri video prin Skype. Ambele suportă captură video la rezoluţie Full HD.

Ecranul cu diagonală 5”, de tip IPS, suportă rezoluţie 720×1280 pixeli.

UTOK 5008

UTOK 5008 este oferit la pachet cu un voucher Zonga cu acces la peste 20 de milioane de melodii timp de o luna de zile, 100 de ebook-uri care pot fi accesate prin aplicatia Elefant eBooks Reader, acces la aplicatia sociala Getlokal şi o luna gratuita de filme si TV prin aplicaţia Seenow. În plus, cumpărătorii au la dispoziţie şi un pachet opţional pentru extinderea garanţiei la 5 ani.

UTOK 5008 este disponibil în magazinele din ţara noastră la un preţ recomandat de 999Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult