UTOK prezintă Dorel 2, un feature phone cu dual-SIM în carcasă rezistentă la apă şi lovituri

UTOK prezintă Dorel 2, un feature phone cu dual-SIM în carcasă rezistentă la apă şi lovituri

UTOK şi-a completat gama de telefoane mobile cu modelul Dorel 2. Primul feature phone din oferta companiei este un model simplu şi practic, livrat în carcasă cu design “candy bar”  şi certificare IP68, adaptată pentru a oferi protecţie adecvată în medii de lucru potrivnice echipamentelor electronice obişnuite. Astfel, telefonul UTOK Dorel 2 este garantat să reziste la şocuri provocate de căderi de până la un metru şi a imersiei in apă cu o adâncime de până la 3 metri.

UTOK prezintă Dorel 2, un feature phone cu dual-SIM în carcasă rezistentă la apă şi lovituri

UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare, bateria de 2000 mAh oferind autonomie generoasă de până la 15 ore de convorbiri si până la 330 de ore funcţionare in modul stand by.

“UTOK Dorel 2 este prima noastră incursiune in lumea telefoanelor feature si reprezintă soluţia pentru cei ce pun convorbirile telefonice si siguranţa deplină pe primele locuri. De aceea, UTOK Dorel 2 oferă standardul de protecţie IP68, cel mai performant din actuala gama de produse UTOK, dar şi o baterie ce asigura pana la 7 zile de utilizare. In plus, UTOK Dorel 2 este echipat cu tehnologia Dual SIM, având acoperire pe toate frecvenţele utilizate in prezent de operatorii de telefonie mobilă. Suntem convinşi ca, prin simplitatea si nivelul crescut de protecţie oferite, UTOK Dorel 2 va fi telefonul perfect pentru clienţii cu cele mai solicitante condiţii de lucru”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK Dorel 2

Carcasa din plastic dur acomodează un ecran de 2˝ cu rezoluţie 176×220, lanternă uşor de utilizat, conector microUSB protejat cu un capac etanş, slot microSD pentru suplimentarea memoriei interne. Lista dotărilor este completată cu un modul radio FM, cameră foto de 0.3MP, respectiv conectivitate Bluetooth 2.0 pentru folosirea cu accesorii wireless.

Telefonul UTOK Dorel 2 poate fi găsit în oferta magazinelor partenere la preţul recomandat de 299 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult