Variantele internaţionale ale smartphone-urilor Huawei P10 şi P10 Plus au acum acces la Android Oreo beta

08.01.2018
Variantele internaţionale ale smartphone-urilor Huawei P10 şi P10 Plus au acum acces la Android Oreo beta

La fel ca şi rivala Samsung, Huawei nu este o companie recunoscută pentru rapiditatea cu care oferă actualizări software. Dar, cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată. Huawei a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în limba română prin care îi invită pe utilizatorii de smartphone-uri Huawei P10 şi P10 Plus să se alăture programului beta Android Oreo.

Pot instala noua versiune de Android modelele care dispun de firmware VTR-L09C432B180, VTR-L29C432B180, VKY-L09C432B181 sau VKY-L29C432B181. Celelalte telefoane P10 şi P10 Plus – care rulează, de exemplu, versiunea VTR-L29C432B171 (achiziţionat prin intermediul unui operator telecom) – vor primi, probabil, direct actualizarea finală.

Pentru a se înrola în programul beta, un utilizator trebuie să descarce aplicaţia Huawei Beta. Acolo se autentifică cu ID-ul Huawei şi apoi urmează paşii: Personal/Join Project/Available projects. Imediat după aceea actualizarea Android Oreo beta poate fi descărcată OTA.

În China cele două modele de smartphone-uri au primit deja versiunile publice de Android Oreo, aşa că ne aşteptăm ca peste câteva săptămâni acestea să fie disponibile şi în Europa.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult