Vei putea realiza fotografii mai bune cu OnePlus 7T Pro după noul update de Oxygen OS

18.12.2019
Vei putea realiza fotografii mai bune cu OnePlus 7T Pro după noul update de Oxygen OS

Utilizatorii de OnePlus 7T Pro sunt probabil unii dintre cei mai fericiţi. Nu numai că telefonul lor are unul dintre cele mai rapide ecrane de pe piaţă, cu un design foarte bun şi un preţ sub cel al concurenţei, dar este unul dintre telefoanele care primeşte şi cel mai repede actualizările software pentru Oxygen OS, varianta personalizată de Android 10 de la OnePlus. Astfel, faptul că noul update corectează câteva dintre problemele dispozitivului şi oferă îmbunătăţiri de funcţionalitate semnificative, ar trebui să îi bucure şi mai mult.

OnePlus a lansat update-ul Oxygen OS 10.0.5 , care are ca scop principal rezolvarea unor probleme raportate de către utilizatori în ultimele două luni, cât telefonul a fost pe piaţă. Se pare că versiunea iniţială de Oxygen OS instalată avea câteva bug-uri minore, dar deranjante, care ofereau o experienţă de utilizare inferioară.

În afară de îmbunătăţiri de viteză la pornirea aplicaţiilor, gestionare mai inteligentă a RAM-ului şi diverse erori de afişare pentru aplicaţii, Oxygen OS 10.0.5 adaugă stabilitate în plus la nivelul sistemului de operare, cât şi actualizarea de securitate de la Google pentru luna noiembrie 2019. Probabil însă că utilizatorii vor aprecia cel mai mult îmbunătăţirea calităţii fotografiilor realizate.

OnePlus 7T Pro este un telefon foarte performant la captură foto, însă este semnificativ în urma concurenţilor direcţi din piaţă, precum iPhone 11, Galaxy Note10, Mate 30 Pro şi Xiaomi Mi Note 10. Astfel, vestea că fotografiile de pe acest model vor fi mai bune ar trebui să pună acest model pe o treaptă superioară de performanţă. OnePlus nu spune concret ce a îmbunătăţit, însă probabil că este vorba despre anumite cazuri specifice de fotografiere.

Schimbări în Oxygen OS 10.0.5 pentru OnePlus 7T Pro

Sistem

  • Pornirea anumitor aplicaţii a fost scurtată
  • Gestionarea RAM-ului a fost îmbunătăţită
  • Au fost reparate problemele cu aplicaţiile care afişau alb sau negru pe tot ecranul
  • Când telefonul se încarcă nu mai apar linii negre pe ecran
  • Stabilitatea sistemului a fost îmbunătăţită, iar bug-urile rezolvate
  • Certificatul de securitate Android actualizat la versiunea 2019.11

Camera

  • Calitatea fotografiilor a fost îmbunătăţită

Update-ul are în jur de 2.8 GB în varianta completă, pentru cei care vor să facă o restaurare completă a software-ului şi de 300 MB pentru cei care fac update de la versiunea 10.0.4.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult