Vernee dezvăluie primele informaţii despre Apollo 2, Apollo X, Mars Pro, Thor şi Thor Plus înainte de ediţia MWC 2017

14.02.2017
Vernee dezvăluie primele informaţii despre Apollo 2, Apollo X, Mars Pro, Thor şi Thor Plus înainte de ediţia MWC 2017

Cu o prezenţă tot mai solidă şi în afara pieţelor asiatice, Vernee pregăteşte o împrospătare a ofertei smartphone lansând anul acestea versiuni îmbunătăţite pentru seriile Vernee Mars, Thor şi vârful de gamă Apollo.

Vernee Apollo 2

Încadrat la gama high-end, Apollo2 este un phablet motorizat de chipsetul MediaTek Helio X30, cu performanţe echivalente modelului Snapdragon 821 de la Qualcomm. Realizat folosind procesul de fabricaţie pe 10 nm, Helio X30 pune la dispoziţie un CPU deca-core format din 3 module quad-core având frecvenţe şi nuclee de procesare diferite (4x ARM Cortex-A53 la 2.2GHz, 4X Cortex-A35 la 2GHZ şi 2x Cortex-A73 la 2.8GHz). De interes sunt însă cele două unităţi ARM Cortex-A73, capabile să ofere performanţe de top la folosirea aplicaţiilor solicitante.

Vernee Apollo 2 va fi disponibil în două variante de echipare: cu 8GB memorie RAM şi 128 GB memorie internă, respectiv 6GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare.

Vernee Mars Pro

Cu preţ ceva mai accesibil, Mars Pro foloseşte soluţia mainstream a celor de la MediaTek –  chipsetul Helio P25, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 16nm şi echipat cu procesor octa-core (nucleu Cortex-A53) la 2.5GHz, ajutat cu 6GB memorie RAM.

Vernee Apollo X

Dispozitivul aşteptat pentru luna martie va fi livrat direct cu versiunea Andriod 7.0 şi este propus ca alternativă mai ieftină pentru modelul Redmi Note 4 al celor de la Xiaomi.

Apollo X foloseşte chipsetul MediaTek Helio X20, dispunând de CPU deca-core (2 nuclee ARM Cortex-A72 la 2.1GHz, 4x Cortex-A53 la 1,85GHz, 4X Cortex-A53 la 1.4GHz).

Vernee Thor E

Oferit într-o carcasă metalică de 8.2 mm grosime cântărind 149 grame, Vernee Thor E se face remarcat prin acumulatorul de 5020 mAh şi ecranul de 5.0”.

Aşteptat în luna aprilie, dispozitivul ar urma să includă funcţiei de economisire a bateriei activată cu ajutorul unei taste dedicate prezentă pe lateralul carcasei, permiţând extinderea autonomiei atunci când este nevoie.

Vernee Thor Plus

Prevăzut cu ecran de 6”, modelul Thor Plus păstrează construcţia metalică şi dispune de un acumulator de 6050 mAh, strecurat într-o carcasă de 7.9 mm grosime.

Noile modele smartphone urmează să fie expuse şi la standul Vernee din cadrul expoziţiei Mobile World Congress 2017, găzduită în perioada 27 februarie – 2 martie la Barcelona.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult