Vernee Mars, smartphone puternic la preţ accesibil

04.08.2016
Vernee Mars, smartphone puternic la preţ accesibil

Alternativa mai puternică la seria Apollo, Vernee Mars face trecerea la chipsetul MediaTek Helio P20, ajutat cu 6 GB memorie RAM.

Pregătit pentru această toamnă, Vernee Mars se încadrează la categoria Phablet, primind un ecran de 5.5” cu rezoluţie 1080p, bazat pe tehnologie IPS.

Cu nume de cod MTK6757, chipsetul P20 este versiunea high-end a soluţiei Helio P10, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 16nm. Acesta pune la dispoziţie un CPU octa-core la 2.3 GHz (nuclee Cortex-A73) şi GPU din familia Mali-T880 MP2, suportă ecrane cu până la rezoluţie 1080p însă permite filmare 4K şi captură imagine până la rezoluţia 24 MP. Pe lista facilităţilor suportate se mai numără WiFi AC şi modem LTE Cat. 6.

Aşteptat pentru lansare în luna noiembrie, Vernee Mars nu are încă un preţ oficial, însă putem aştepta ca suma cerută să nu depăşească pragul de 200 dolari.

Vernee Thor – 3GB RAM şi CPU octa-core la preţ entry-level (REVIEW)
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult