Vernee Thor, noul smartphone entry-level cu CPU octa-core şi 3GB memorie RAM, a fost testat cu benchmark-ul AnTuTu

19.04.2016
Vernee Thor, noul smartphone entry-level cu CPU octa-core şi 3GB memorie RAM, a fost testat cu benchmark-ul AnTuTu

Propus cu un preţ de 120 dolari (99 dolari în campania de precomenzi), Vernee Thor se numără printre cele mai accesibile telefoane cu procesor octa-core ale momentului. Însă ce performanţe oferă noul smarphone promis cu sistemul de operare Android 6.0?

Producător nou intrat pe piaţa smartphone din China, Vernee continuă diversificarea ofertei de produse cu un smartphone entry-level foarte interesant, prevăzut cu senzor de amprente şi ecran HD de 5˝, protejat în spatele unui scut din sticlă minerală cu margini curbate.

Motorizat de un chipset MediaTek 6753, Vernee Thor este promis cu sistemul de operare Android 6.0, acomodat cu o cantitate de 3GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă, expandabilă. Lista dotărilor este completată cu două camere foto, de 13 MP şi 5MP, respectiv conectivitate LTE.

Recent, telefonul a fost trecut şi prin rutina de teste a benchmark-ului AnTuTu, obţinând un scor respectabil de 38347 puncte.

Urmând încheierii campaniei de precomandă, smartphone-ul Vernee Thor va fi disponibil pentru livrare spre finalul acestei luni.

Citeşte şi Vernee Apollo Lite este un smartphone cu procesor deca-core şi 4GB RAM, care costă 200 de dolari

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult