Vernee VKworld V5, smartphone octa-core cu LTE şi acumulator de 5500 mAh, la doar 89 dolari

14.04.2016
Vernee VKworld V5, smartphone octa-core cu LTE şi acumulator de 5500 mAh, la doar 89 dolari

Vernee, un producător nou intrat pe piaţa smartphone din China, continuă diversificarea ofertei de produse cu un model foarte interesant,  adresat pasionaţilor de călătorii în natură.

Cu preţ de 89 dolari, VKworld V5 se prezintă într-o carcasă ce urmează standardul IP68, oferind protecţie la şocuri şi lovituri, respectiv pătrunderea de praf şi umezeală. Potrivit companiei producătoare, VKworld V5 a fost testat pentru a rezista căzăturilor de la o înălţime de 2 metri şi scufundare în apă la adâncimea de 1.5 metri, timp de două ore.

Vernee VKworld V5

Ecranul HD cu diagonală 5”, de tip IPS, este protejat cu un scut din sticlă minerală având margini curbate. Protecţie suplimentară este oferită de rama laterală supradimensionată, realizată din plastic dur.

La interior, găsim o configuraţie bazată pe chipsetul MediaTek MT6753, un model octa-core cu performanţe rezonabile, folosit cu multe alte telefoane bazate pe sistemul Android 5.1. Configuraţia este completată cu 2GB memorie RAM şi 16GB memorie internă.

Pentru poze, avem o cameră foto principală de 13 MP şi cameră frontală de 5MP.

Toate acestea sunt susţinute cu ajutorul unui acumulator Li-ion de 5500 mAh, care ar trebui să permită cel puţin 3 zile de utilizare intensivă, sau mai mult prin folosirea ocazională a conexiunii de date şi a modului Power Save.

În mod neobişnuit pentru acest nivel de preţ, Vernee VKworld V5 oferă funcţie de încărcare rapidă a bateriei, numită Pump Express Plus. Folosind adaptorul AC inclus în pachet, acumulatorul de 5500 mAh poate fi încărcat la 75% din capacitate în aproximativ 30 minute, sau 100% capacitate în 100 minute.

Telefonul Vernee VKworld V5 este disponibil în oferta magazinelor din China începând cu această lună, putând fi comandat şi din Europa alegând serviciile magazinelor cu livrare internaţională.

Citeşte şi Vernee Apollo Lite este un smartphone cu procesor deca-core şi 4GB RAM, care costă 200 de dolari

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult