Vertu Ascent Ti, telefonul de 6.628 de dolari

04.10.2007
Vertu Ascent Ti, telefonul de 6.628 de dolari

Divizia axata pe telefoane de lux a celor de la Nokia, Vertu, anunţă un nou model destinat celor care au sufcienţi bani pentru a-şi satisface poftele de gadgeturi ieşite din coumun.

Vertu Ascent Ti este telefonul care, pentru exact 6.628 de dolari, îţi pune la dispoziţie un desing bazat pe materiale scumpe de construcţie precum carcasa din Titanium, piele de vacă (una dintre cele mai rezistente tipuri de piele), safir şi ceramică.

Una dintre funcţiile prin care Vertu Ascent Ti se diferenţiază de restul telefoanelor este aşa-numita Vertu Fortress. Aceasta realizează sincronizarea datelor stocate în memoria telefonului (agenda de contacte, însemnările, întâlnirile din calendar etc.) cu un server aflat într-un buncar care a fost în trecut bază militară. În plus, telefonul are un buton special care facilitează accesul la serviciul de suport disponibil non-stop.

Pentru cei familiarizaţi cu preţul telefoanelor Vertu, cei 6.628 de dolari nu vor părea prea mult, comparând cu modele precum Signature Diamonds (88.000$) sau Signature Cobra (310.000$).

Vertu Ascent Ti

Vertu Ascent Ti

Vertu Ascent Ti

Vertu Ascent Ti

Urmărește Go4IT.ro pe Google News