VERTU se lansează în România

26.05.2008
VERTU se lansează în România
Autenticitatea unui telefon VERTU

Fiecare telefon mobil VERTU este unic şi excepţional conceput, dar toată gama are la bază aceleaşi principii de fabricaţie: acurateţea finisajelor, materialele preţioase, tehnologia avansată şi faptul că sunt asamblate individual şi manual oferă armonia perfectă dintre tehnologie şi design. Rezistenţa rubinului este folosită la fiecare telefon VERTU pentru a conferi precizie, fineţe şi rezistenţă în timp.

Cele mai bune materiale din piele sunt atent selecţionate şi folosite pentru a garanta unicitatea produsului. Liquidmetal este un aliaj amorf, de două ori mai rezistent decât metalul şi perfect ales de către experţii VERTU. Este pentru prima oară când se foloseşte un astfel de aliaj în confecţionarea unui telefon mobil. Oţelul este hipoalergic, aurul alb nu este combinat cu rodiu, argint sau nichel, ci este folosit paladiul.

Telefoanele conţin peste 25 de tipuri de şuruburi, unele fiind atât de mici încât prin orificiul prin care sunt montate ar putea trece doar 4 fire de păr uman. Bazându-se pe o tehnologie avansată, componentele funcţionează într-o armonie perfectă, pentru ca fiecare atingere să redea o sincronizare de precizie.

Vertu Ferrari

O istorie de excepţie

Confecţionate manual în Anglia, telefoanele mobile VERTU oferă posesorilor garanţia calităţii. Întreaga gamă VERTU este recunoscută internaţional ca punct de referinţă a telefoanelor mobile high class.

În 1983 s-a lansat primul telefon mobil VERTU. Deşi a fost un model greu şi voluminous a ajuns în scurt timp un accesoriu ultra exclusivist dedicat elitei mondiale. Pentru VERTU, anul 1995 a fost marcat de ideea genială a directorului de creaţie Nokia, Frank Nuovo, care a lansat provocarea creării celui mai excepţional telefon mobil din toate punctele de vedere. Astfel, în 1998 echipa de specialişti VERTU s-a reunit pentru a sparge limitele şi a materializa viziunea lui Frank Nuovo.

În 2002 elita clienţilor VERTU a primit pentru prima dată acest accesoriu confecţionat manual la standardele unei capodopere. În anii ce au urmat, VERTU a dobândit recunoaşterea internaţională şi statutul de lider în gama accesoriilor de lux.

În 2008 VERTU îşi face lansarea oficială pe piaţa din România, oferind potenţialilor clienţi, care îşi doresc nimic mai puţin decât perfecţiunea, o gamă de elită care să-i reprezinte.

VERTU – obsesia şi mândria perfecţiunii. Colecţiile pregătite

Compania VERTU, recunoscută la nivel mondial pentru telefoanele mobile exclusiviste din clasa luxury, se lansează pe piaţa din România împreună cu partenerul “Novicio Luxury Division”. Evenimentul, un spectacol de rafinament şi eleganţă desăvârşită, va avea loc miercuri 28 mai 2008, la Palatul Regal, în Sala Tronului.

Vertu se lansează în România Pe notele lui Jean Michel Jare şi Kraftwerk, într-un cadru cosmic şi în paşi de balet, VERTU va prezenta publicului o gamă selectă de telefoane mobile. Locaţia transformată într-un spectacol futuristic şi avantgardist va descrie perfect detaliile sublime ale mărcii VERTU. Lansarea VERTU va fi una cu totul specială, deoarece va reuni şi o premieră la nivel mondial, Colecţia Constellation Rococo. Cu această ocazie Dl. Robert Joost – Expansion Manager for Central and Eastern Europe – va fi gazda evenimentului, creând astfel un puternic sentiment de afiliere şi autenticitate.

Colecţiile ce vor fi prezentate au fost atent alese pentru a sublinia semnificaţia evenimentului, valoarea lor fiind de peste 500.000 euro, cel mai scump telefon fiind cotat la 100.000 euro. Unicitatea colecţiilor VERTU este dată şi de folosirea diamantelor albe sau negre, precum şi a safirelor roz. Datorită acestor detalii, pe care doar un telefon mobil VERTU le poate oferi, foarte multe persoane publice internaţionale şi nu numai au un astfel de accesoriu. Binecunoscuta vedetă Madonna este o clientă fidelă a mărcii, fiind posesoarea unei colecţii de 6 telefoane mobile VERTU.

Colecţiile Vertu pregătite pentru eveniment

VERTU îşi face premiera în România cu 13 colecţii care au încântat elita din întreaga lume. Colecţiile ce urmează a fi prezentate sunt:

Vertu Constellation

Constellation Rococo – Ivory, Blue, Noir, Red – nu a fost încă lansată, din acest motiv va fi o premieră la nivel mondial;

Constellation Pink

Constellation Burgundy

Constellation Monogram – Blue, Cerise, Green, Grey, Red – colecţie special concepută pentru aniversarea de 10 ani;

Constellation Yellow Gold şi Red Gold.

Vertu Constellation

Vertu Ascent

Ascent – Cream , Strawberry – două colecţii în ediţie limitată;

Ascent Black şi Red;

Ascent Ti Black şi Ti Red – colecţia este făcută din titaniu solid folosind o presă de 800 de tone şi o temperatură de 850 grade C;

Ascent Ferrari 1947 – ediţie limitată;

Ascent Ti Knurled – colecţie specială ce va fi prezentată în premieră mondială.

Vertu Ascent

Vertu Signature

Signature Yellow Gold;

Signature Black & White diamonds;

Signature Pink Sapphires – acestei colecţii îi este atribuit un cristal safir de 69,25 ct fiind cel mai mare din lume.

Vertu Signature

Urmărește Go4IT.ro pe Google News