VIDEO: Machetă de iPhone 15 Pro Max/Ultra, arată dimensiunile finale ale telefonului

11.04.2023

Acum că planurile iPhone 15 sunt deja disponibile pe internet, era doar o chestiune de timp până când noi machete realizate pe baza acestora ajung pe internet. Un utilizator de pe Douyin, TikTok-ul din China, a publicat un clip video în care putem vedea cum arată o machetă din metal de iPhone 15 Pro Max, care dezvăluie dimensiunile exacte alte telefonului și evidențiază noile elemente de design.

iPhone 15 Pro Max va păstra dimensiunile modelului anterior

Întrucât este o machetă din metal, realizată probabil la un aparat de CNC, aceasta nu va oferi o privire asupra tuturor elementelor din diferite materiale. Știm că telefonul va fi, cel mai probabil, realizat din sticlă pe față și spate și titan pe laterale, dar încă nu știm cum vor arăta aceste materiale în realitate. Putem vedea însă port-ul USB-C din partea de jos, care înlocuiește port-ul Lightning, alături de noile butoane „solid state”.

Aceste butoane sunt diferite față de cele de pe iPhone 14 Pro Max, întrucât nu se mai apasă, fiind echipate cu senzori de presiune 3D Touch. De asemenea, slider-ul pentru modul silențios este acum înlocuit cu un buton, în timp ce butoanele de volum sunt acum combinate într-un singur buton mai lung.

Deși camera ar trebui să fie ceva mai mare, este greu de estimat dimensiunea dintr-un clip scurt, în timp ce marginile din jurul ecranului ar trebui să fie mai subțiri, dar acestea nu sunt evidente pe o machetă din metal. Măcar putem vedea decupajele pentru camera frontală și senzorii pentru Face ID, care formează Dynamic Island, care rămân neschimbați de la generația curentă.

Singura diferență notabilă de design pe care o vedem față de ultimele trei generații este o rotunjire la marginile ramei metalice, care ar trebui să ofere un plus de confort în utilizare. Utilizatorii de modele „Max”, începând de la generația iPhone 12, s-au cam plâns de confortul scăzut în utilizare, marginile drepte fiind puțin cam prea ascuțite.

Se zvonește că noul iPhone 15 Pro Max va fi redenumit în iPhone 15 Ultra și că va folosi pentru prima dată o cameră cu zoom periscopic.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult