Vivo NEX 2, echipat cu 10GB RAM, îşi etalează performanţele în benchmark-ul AnTuTu

07.12.2018
Vivo NEX 2, echipat cu 10GB RAM, îşi etalează performanţele în benchmark-ul AnTuTu

Substanţial diferit de originalul Vivo NEX, noul flagship NEX 2 vine cu un design şi mai ambiţios, care include un al doilea ecran la partea din spate şi tehnologii avansate pentru cel principal.

Mulţumită unui inductor piezoelectric care transformă întreaga suprafaţă a ecranului într-un difuzor, sunetul redat în mod normal de casca audio se propagă direct prin sticla ecranului. O altă dotare interesantă este senzorul de amprente plasat sub ecran, care oferă o modalitate comodă şi elegantă pentru autentificare.

Aşteptat pentru lansare oficială în data de 11 decembrie, Vivo NEX 2 păstrează chipsetul Snapdragon 845 folosită cu majoritatea telefoanelor premium lansate în cursul acestui an şi îndulceşte oferta prin includerea unei cantităţi generoase de 10GB memorie RAM. Telefonul va dispune de 128GB stocate internă, ecran principal de 6.59” şi un al doilea ecran de 5.5” la partea din spate.

Deoarece ecranul principal ocupă toată partea din faţă, telefonul nu dispune de cameră frontală. În schimb, vom folosi ecranul secundar şi camera foto principală pentru încadrarea pozelor în modul portret. Ecranul secundar de tip OLED mai are şi rolul de afişare permanentă a mesajelor de notificare.

Lista preliminară cu specificaţii este confirmată şi de informaţiile apărute în arhiva cu rezultate AnTuTu, de un aflăm şi nivelul de performanţă la care ne putem aştepta.

Listat cu numele de cod vivo V1821A, noul smartphone apare cu versiunea Android 9 Pie deja instalată. Probabil, NEX 2 va fi primul smartphone Vivo care primeşte această ediţie de Android, actualizările pentru produsele deja lansate urmând să fie distribuite după anunţul oficial de lansare.

Este de aşteptat ca Vivo NEX2 să dispună de un acumulator mai mic decât modelul anterior, cele două ecrane ocupând destul de mult din volumul carcasei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult