vivo V25 Pro va fi un mid-range cu o cameră frontală specială și carcasă „cameleon”

05.08.2022
vivo V25 Pro va fi un mid-range cu o cameră frontală specială și carcasă „cameleon”

Un nou smartphone mid-range de la vivo a apărut pe internet, pe două dintre cele mai „precise” surse unde putem verifica existența unor telefoane încă neanunțate. Vivo V25 Pro (V2158) a apărut atât în baza de date Google Play Console, cât și în GeekBench, putând intui astfel câteva dintre specificațiile hardware ale telefonului. Se pare că acesta va fi unul dintre modelele mid-range superioare ale companiei, urmând a fi echipat chiar și cu o cameră frontală mai specială.

Puține telefoane din piață se pot lăuda cu o cameră frontală cu stabilizare optică, precum vivo V25 Pro

Modelul vivo V25 Pro apare pe site-ul GeekBench în urma unui test care a fost realizat cu telefonul. Aici putem vedea primele detalii despre hardware-ul acestuia: chipset Dimensity 1300 de la MediaTek și 12 GB memorie RAM (dar vor fi cu siguranță și opțiuni cu 8 GB). Scorul din GeekBench nu este impresionant, însă este în limitele așteptărilor pentru un chipset de acest gen. Google Play Console dezvăluie însă alte câteva detalii despre hardware-ul telefonului. De exemplu, ecranul va avea rezoluție Full HD+ (2.376 x 1.080 pixeli).

Cam acestea sunt detaliile confirmate despre telefon, însă există și câteva informații neoficiale de pe „bursa zvonurilor”. De exemplu, la capitolul display, ar putea fi vorba despre un panel AMOLED la 120 Hz. Apoi, la capitolul încărcare, telefonul ar putea un sistem foarte rapid, cu putere de 66W. O altă caracteristică neconfirmată încă a lui vivo V25 Pro ar fi capacul de pe spate, care ar putea fi „moștenit” de la V23, care își schimbă culoarea în funcție de lumină și căldură.

vivo v25 geekbench

Când vine vorba despre camere foto, probabil că nu ne putem aștepta la performanță cu mult peste cea a altor modele mid-range din piață, folosind un senzor principal de 64 megapixeli, destul de des întâlnit. Pe partea din față s-ar putea să vedem noutăți, întrucât camera de 32 megapixeli ar putea fi una foarte interesantă, cu stabilizare optică și electronică, pentru selfie-uri de calitate mai bună. Vivo n-ar fi la prima astfel de cameră, oferind una similară și pe modelul V21.

Vivo V25 pro este așteptat pentru lansare pe la jumătatea lunii august, la un preț de aproximativ 500 de euro. Telefonul va debuta în India, conform informațiilor recente.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult