Vodafone a anunţat preţurile la abonament pentru Galaxy S9 şi S9+

26.02.2018
Vodafone a anunţat preţurile la abonament pentru Galaxy S9 şi S9+

Vodafone România a anunţat că a început să accepte precomenzi pentru noile smartphone-uri Samsung, Galaxy S9 şi Galaxy S9+. Terminalele sunt disponibile în ţara noastră în culorile Midnight Black, Coral Blue şi Lilac Purple.

 

Clienţii Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 15 martie pentru cele două modele în magazinele Vodafone din toată ţara, în magazinele partenerilor şi pe site-ul companiei.

 

Galaxy S9 poate fi achiziţionat la un preţ de la 349 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 30, iar Samsung Galaxy S9+ poate fi achiziţionat la un preţ de începând de la 439 de euro, împreună cu acelaşi abonament.

Potrivit Samsung, precomenzile înregistrate până la data de 8 martie 2018 inclusiv vor beneficia de livrare cu până la 7 zile mai devreme faţă de disponibilitatea în magazine. Mai mult, clienţii care aleg să îşi returneze telefonul vechi şi să achiziţioneze noile smartphone-uri la precomandă pot beneficia de o ofertă specială, în funcţie de parteneri.

 

Foto: Go4it

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult