Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart Platinum 7

15.06.2016
Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart Platinum 7
La împlinirea a 10 ani de la debutul primului telefon inteligent sub marcă proprie, Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart Platinum 7. Acesta este cel mai avansat telefon lansat de operatorul telecom sub brand propriu şi este o versiune puţin modificată a modelului Alcatel Idol 4s, prezentat oficial în februarie la MWC 2016. 
 
Smart Platinum 7 dispune de ecran QHD AMOLED cu diagonala de 5,5 inci, procesor octa-core Snapdragon 652, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card microSD) şi cameră principală de 16 MP f/2.0. Camera frontală, pentru selfie-uri, este de 8 MP. 
 
Citeşte şi: iPhone SE: micul gigant [REVIEW]
 
Capacitatea baterieie este de 3.000 mAh, iar terminalul dispune de tehnologie de încărcare rapidă a acumulatorului Qualcomm Quick Charge 3.0. De notat şi prezenţa tehnologiei LTE Cat.6, care oferă viteze de transfer foarte mari, de până la 300 MB/s. 
 
 
Smartphone-ul rulează Android 6.0.1 şi are o greutate de 155 de grame. Telefonul va fi disponibil începând cu 20 iunie, la preţul de aproximativ 380 de euro. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult