Vodafone stuff: HTC Touch Diamond gratuit, la abonament de 240 RON/lună

21.08.2008
Vodafone stuff: HTC Touch Diamond gratuit, la abonament de 240 RON/lună

Vodafone a scos la rampă HTC Touch Diamond, un terminal high-end cu care speră să astâmpere entuziasmul celor care au pus deja ochii pe Apple iPhone 3G oferit de Orange în exclusivitate în România.

HTC Touch Diamond

Ca să ne stârnească interesul la sigur, Vodafone ne propune smartphone-ul Diamond gratis! Desigur, după ce intri pe site şi cauţi informaţii detaliate, afli că pentru a beneficia de facilităţile telefonului inteligent “gratuit”, trebuie să optezi pe o perioadă de minimum doi ani pentru abonamentul Vodafone Multiplu 400 care te costă 66.64 Euro/lună (aproximativ 240 RON/lună, TVA inclus), asta dacă nu depăşeşti minutele şi traficul de date inclus.

HTC Touch Diamond

Astfel, după doi ani, reiese că vei marca în conturile Vodafone (pentru HTC Diamond şi serviciile aferente), cel puţin 5700 RON. Rămâne la discreţia ta dacă merită sau nu. Părerea mea este că atât Orange cât şi Vodafone vor atrage în special clienţi din sfera “business”, într-un număr destul de neînsemnat care va spori doar dacă operatorii revizuiesc planurile tarifare pentru aceste telefoane high-end.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News