Xiaomi 13 Ultra are o dată de lansare. Flagship-ul va fi adus și în Europa

12.04.2023
Xiaomi 13 Ultra are o dată de lansare. Flagship-ul va fi adus și în Europa

Xiaomi a anunțat oficial că noul său flagship din gama ultra-premium va fi dezvăluit săptămâna viitoare. Xiaomi 13 Ultra va fi primul model cu acest nume care va fi lansat în toată lumea, după ce modelele 11, 12 și 12S Ultra au fost exclusive pieței din China. La fel ca în cazul variantelor anterioare, acest model va fi concentrat pe performanță foto de top, fiind realizat, din nou, în parteneriat cu Leica.

Xiaomi 13 Ultra va fi prezentat oficial săptămâna viitoare

Este greu de intuit în ce direcție va merge acest telefon, având în vedere că deja Xiaomi 13 Pro, lansat în Europa în urmă cu puțin peste o lună, folosește deja un chipset Snapdragon 8 Gen 2 și un senzor foto de 1” pe camera principală. De fapt, acel sistem de camere este unul dintre cele mai bune din piață, cu mențiunea că procesarea software ar trebui semnificativ îmbunătățită. Puteți citi review-ul nostru, sau viziona versiunea video, unde avem exemple în acest sens.

Xiaomi a numit acest eveniment „A shot above”, sugerând că performanța sa foto este peste cea a concurenței din piață. Lansarea va avea loc în China, pe data de 18 aprilie, la ora 14:00 a României.

Au apărut deja primele imagini cu telefonul și pare că adoptă un modul de cameră circular, similar cu cel de pe alte modele Ultra din trecut. Zbonurile vorbesc despre un sistem de camere care să concureze cu cel de la Samsung, cu o cameră principală cu senzor de 1” de 50 megapixeli, un ultrawide de 50 megapixeli și două camere cu zoom: una 3X și una periscopică.

Xiaomi 13 Ultra ar putea fi, de asemenea, echipat cu 8 GB RAM și 256 GB stocare în varianta de bază, sau 12+256 sau 512 în varianta de medie. Cea mai scumpă verisune a acestui telefon ar putea urca până la 16 GB RAM și 1 TB stocare.

Xiaomi 13 Ultra front

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult