Xiaomi ‘Blackshark’, un nou smartphone high-end adresat pasionaţilor de jocuri Android

21.02.2018
Xiaomi ‘Blackshark’, un nou smartphone high-end adresat pasionaţilor de jocuri Android

Apărut în catalogul AnTuTu, dispozitivul include tehnologii furnizare de o companie numită Black Shark, recent achiziţionată de Xiaomi.

Aşteptat să fie dezvăluit la MWC, Xiaomi ‘Blackshark’ ar putea fi un rival pentru celebrul Razer Phone, echipat cu ecran 18:9 şi hardware mai puternic. În plus, compania chineză ar putea livra noul smartphone la un preţ mai mic decât competiţia.

Configuraţia de nivel premium este realizată în jurul chipsetului Snapdragon 845, echipat cu un GPU din seria Adreno 630 şi acompaniat cu 8GB memorie RAM. Element central este şi ecranul cu rezoluţie 2160×1080 pixeli, corespunzătoare ratei de aspect 18:9. Din păcate, dimensiunea acestuia nu este menţionată în datele încărcate online.

Cel puţin la momentul lansării, Xiaomi ‘Blackshark’ pare că va rula versiunea Android 8.0 Oreo, găzduită în memoria internă de 32GB.

Din păcate, pentru imagini de prezentare şi preţul de achiziţie va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult