Xiaomi lansează Redmi 3, un smartphone de 100 dolari cu ecran de 5˝ şi acumulator de 4100mAh

11.01.2016
Xiaomi lansează Redmi 3, un smartphone de 100 dolari cu ecran de 5˝ şi acumulator de 4100mAh

Variantă accesibilă a popularului Redmi Note 3, noul telefon Xiaomi Redmi 3 păstrează carcasa metalică şi acumulatorul de capacitate mare, conturând o ofertă foarte atrăgătoare la gama entry-level.

Xiaomi Redmi 3

Lansat pentru piaţa chineză cu preţul de 699 yuan (106 dolari americani), Redmi 3 este motorizat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 616, ajutat cu 2GB memorie RAM. Oferta este completată cu 16GB memorie internă şi slot microSD (până la 128GB), conectivitate LTE, cameră foto de 13MP cu lentile f/2.0 şi tehnologie phase detection autofocus şi cameră frontală de 5MP.

Carcasa cu design unibody adăposteşte un acumulator de 4100 mAh, nedemontabil, asistat cu funcţie fast charging pentru scurtarea timpului de încărcare.

Xiaomi Redmi 3 este livrat cu sistemul de operare Android, adaptat folosind interfaţa MIUI 7.

Nu este clar dacă Xiaomi va lansa Redmi 3 şi pentru pieţele internaţionale, singura variantă pentru obţinerea sa fiind oferta magazinelor locale, folosind opţiunea pentru livrare internaţională.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult