Xiaomi lansează un adaptor pentru încărcare wireless cu putere de 100W, la preț sub 100 dolari

21.08.2021
Xiaomi lansează un adaptor pentru încărcare wireless cu putere de 100W, la preț sub 100 dolari

În timp ce telefoanele capabile să accepte puteri de 100W în modul de încărcare wireless se lasă așteptate, Xiaomi livrează această dotare sub forma unui accesoriu opțional cu preț mai mic de 100 dolari.

Produsul este aproape identic dispozitivului prezentat anul trecut la stadiul, certificat pentru livrarea unei puteri de până la 80W în modul de încărcare wireless. Cu nume de cod MDY-13-EL, versiunea îmbunătățită a modelului MDY-13-ED este oferită în carcasă de culoare albă, cu accente argintii.

Xiaomi 100W

În ce privește funcționalitatea, noul model adaugă un sistem adițional de siguranță pentru calibrarea curentului, păstrând în același timp protecțiile împotriva supracurentului, supratensiunii, supra-temperaturii, electrostatice și a detectării obiectelor străine ale modelului anterior.

Xiaomi 100W

Adevărata întrebare este de ce s-ar deranja Xiaomi să creeze un nou alimentator Qi wireless de 100W, atât timp cât produsele compatibile cu acesta lipsesc cu desăvârșire din ofertă. În prezent, cele mai rapide telefoane prevăzute cu funcție de încărcare wireless, Mi 11 Ultra și Mi 11 Pro, sunt limitate la puterea de 67 W. Nici măcar modelul Mi Mix 4 nu depășește pragul de 50W. Ambele sunt însă ”acoperite” de adaptorul AC cu putere de 80W în modul USB-C, disponibil deja pentru aproximativ 77 USD.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult