Xiaomi Mi 11 Lite – imagini și listă preliminară cu specificații

07.01.2021
Xiaomi Mi 11 Lite - imagini și listă preliminară cu specificații

Xiaomi Mi 11 Lite, versiunea mai ieftină a primului telefon cu Snapdragon 888, este pregătită pentru lansare în luna martie.

Xiaomi a dezvăluit noul flagship Mi 11 la finalul lunii decembrie, primul smartphone high-end bazat pe Snapdragon 888 costând echivalentul a 500 euro în ofertele magazinelor din China. Însă acesta nu va fi singurul, Xiaomi pregătit de lansare și o versiune Mi 11 Pro, respectiv Mi 11 Lite.

Modelul low-cost Xiaomi Mi 11 Lite vine echipat cu un chipset din gama mid-range a producătorului Qualcomm, Snapdragon 732G. Telefonul dispune de 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă. Ecran de tip LCD-IPS suportă rezoluție FHD+ și rată de refresh la 120Hz.

Camera foto dispune de senzor principal cu rezoluție 64MP, modul ultra-wide de 8MP și încă un modul de 5MP, deservind funcția de captură macro sau aplicarea efectelor DoF în pozele tip portret.

Exceptând designul exterior foarte asemănător, modelul Lite are puține caracteristici în comun versiunea bazată pe SD 888, cel din urmă dispunând de ecran AMOLED cu rezoluție QHD, modem 5G integrat și mai multă memorie RAM.

Chiar dacă dezvăluirea făcută de un YouTuber vietnamez nu cuprinde toate detaliile importante, aflăm totuși că Xiaomi va oferi noul model Lite cu prețul de 350 dolari (valabil în magazinele asiatice).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult