Xiaomi Mi 11 Ultra, dezvăluit cu o funcție suplimentară neașteptată

12.02.2021
Xiaomi Mi 11 Ultra, dezvăluit cu o funcție suplimentară neașteptată

Xiaomi tocmai al lansat noul vârf de gamă Mi 11 Ultra pentru piețele asiatice, folosind rețeta consacrată împărțită între specificații de top și prețul incredibil de mic. Însă de data aceasta, producătorul asiatic s-a abătut de la „reguli” oferind și ceva dotări cu totul noi.

Xiaomi Mi 11 Ultra vine cu un sistem de camere foto suspect de voluminos, dar care în mod ciudat nu conține chiar atât de multe module foto. De fapt, ne alegem cu doar trei cu senzori foto clar vizibili pe modulul camerei principale și un blitz LED multi-tonal, restul spațiului fiind alocat unui accesoriu care s-ar putea dovedi foarte folositor în anumite situații.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Este vorba despre un ecran miniatural care reflectă conținutului ecranului principal, adăugat pentru a facilita încadrarea pozelor în modul portret.

Potrivit listei neoficiale cu specificații, noul telefon Xiaomi dispune de o cameră principală de 50MP, cameră wide de 48MP și cameră periscope de 48MP, capabilă să ofere zoom optic până la valoarea 10x, respectiv, 120X în modul extins.

Subiectul unei prezentări video neoficiale, Xiaomi Mi 11 Ultra vine cu un design ce amintește de vechile serii Nokia Lumia, prevăzute cu camere foto supradimensionate care forțau tehnologiile vremii. Însă de data aceasta nu avem de-a face cu un experiment, ci un produs intenționat pentru consumul de masă, garnisit și cu alte tehnologii contemporane cum ar fi încărcare rapidă folosind puteri de până la 67W în modul USB-C, dar și o versiune wireless cu putere încă neprecizată.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Oferit într-o carcasă cu certificare IP68, pentru protecție împotriva pătrunderii de apă și praf, Xiaomi Mi 11 Ultra va fi lansat în această primăvară,  data și prețurile în magazine urmând să fie comunicate la momentul potrivit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult