Xiaomi Mi 5c, alternativa low-cost pentru Xiaomi Mi 5s, va fi dezvăluită săptămâna viitoare

28.11.2016
Xiaomi Mi 5c, alternativa low-cost pentru Xiaomi Mi 5s, va fi dezvăluită săptămâna viitoare

Un adevărat vârf de gamă, Xiaomi Mi 5s dispune de chipsetul Snapdragon 821 şi 6 GB memorie RAM, oferind o alternativă interesantă şi mai puţin costisitoare la soluţiile producătorilor consacraţi. Adresând o categorie mult mai numeroasă de utilizatori cu bugete mici, Xiaomi Mi5c promite o experienţă similară la un preţ mult redus.

Aşteptat din data de 6 decembrie cu un preţ începând de la 140 euro, Xiaomi Mi 5c va fi disponibil în versiuni cu ecran de 5.2 şi 5.5”. Carcasa cu design similar modelului Mi 5s ascunde o configuraţie mai puţin pretenţioasă dar cu performanţe competitive, date de folosirea unui procesor octa-core la 2.2 GHz ajutat cu 3 GB memorie RAM.

Xiaomi Mi 5c mai pune la dispoziţie 64 GB memorie internă, respectiv camere foto de 12 MP şi 8 MP. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 3080 mAh strecurat într-o carcasă cu profil îngust.

Xiaomi Mi 5c este livrat cu versiunea Android 6.0, personalizată cu interfaţa MIUI 8.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult