Xiaomi Mi 5X, apărut în imagini de prezentare oficiale

19.07.2017
Xiaomi Mi 5X, apărut în imagini de prezentare oficiale

Aşteptat să fie dezvăluit spre finalul acestei luni, Xiaomi Mi 5X este unul dintre cele mai anticipate modele smartphone din China, numărând peste 140000 de rezervări chiar din prima zi în care sunt acceptate precomenzi.

Cu un preţ estimat la 295 dolari în ofertele magazinelor asiatice, Mi 5X este mid-range cu ecran Full HD de 5.5” şi sistem dual camera, motorizat de chipsetul Snapdragon 625 ajutat cu 4GB memorie RAM.

Prevăzut cu o carcasă din metal cu design unibody, noul produs va fi disponibil în cel puţin 3 variante de culoare – roz, auriu şi negru. Sticla aplicată peste ecran va avea ramă albă pentru două dintre versiunile de culoare (roz, auriu), respectiv neagră pentru cea de-a treia.

Momentan, nu sunti disponibile informaţii privind disponibilitatea lui Xiaomi Mi 5X în afara pieţelor asiatice, unde va fi lansat în data de 26 iulie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult