Xiaomi Mi 5X primeşte primul teaser video oficial

24.07.2017

Mi 5X promite să fie unul dintre cele mai populare telefoane Xiaomi de până acum, numărul de precomenzi rezervând deja o bună parte din stocurile pregătite pentru evenimentul oficial de lansare.

Cu un preţ estimat la 295 dolari în ofertele magazinelor asiatice, Xiaomi Mi 5X poate fi admirat acum şi într-un prim teaser video oficial, surprinzând noul design de carcasă din mai toate unghiurile posibile.

Un interes special este acordat sistemului dual-camera vizibil la partea din spate, Xiaomi dorind să evidenţieze abilităţile pentru fotografie ale noului smartphone.

Adresat cumpărătorilor din pieţele asiatice, însă disponibil pentru comandă şi din alte regiuni ale lumii, Xiaomi Mi 5X este mid-range cu ecran Full HD de 5.5” şi sistem dual camera, motorizat de chipsetul Snapdragon 625 ajutat cu 4GB memorie RAM, respectiv un acumulator de 3000 mAh. Potrivit zvonurilor, Xiaomi va lansa şi o variantă mai bine dotată a modelului Mi 5X, motorizată de chipsetul Snapdragon 660.

Echipat cu versiunea Android 7.1 adaptată la interfaţa MIUI, Xiaomi Mi 5X va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment de lansare programat pentru data de 26 iulie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult