Xiaomi Mi 6, echipat cu o cameră foto de 30MP?

03.04.2017
Xiaomi Mi 6, echipat cu o cameră foto de 30MP?

Aşteptat pentru lansare spre jumătatea acestei luni, noul vârf de gamă Xiaomi Mi6 ar putea supralicita oferta competitorilor săi punând la dispoziţie cea mai mare rezoluţie foto disponibilă pe telefon mobil în anul 2017.

Chiar dacă recordul de 41MP stabilit de modelul Nokia 808 Pure View în anul  2012 rămâne neatins, prezenţa unei camere foto capabilă să obţină poze la rezoluţie 30MP folosind un senzor optic de ultimă generaţie ar putea constitui un atu important pentru noul flagship Xiaomi.

Neconfirmată oficial, prezenţa unei camere foto de 30MP ar fi menţionată pe cutia unui exemplar Xiaomi Mi6 destinat pieţelor asiatice. Din lista cu specificaţii oarecum greu descifrabilă mai reiese prezenţa unui acumulator de 4000mAh, chipsetul Snapdragon 835 cu procesor funcţionând la 2.45 GHz şi un ecran de 5.15”. Dispozitivul aflat la interior mai dispune de 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare.

În lipsa unei traduceri mai bune, este posibil să avem de-a face cu o interpretare greşită a specificaţiilor, descriind sistemul dual-camera echipat cu doi senzori optici a câte 15 MP.

Oferit în carcasă cu finisaje premium realizare din material ceramic, Xiaomi Mi6 ar urma să fie disponibil în oferta magazinelor asiatice pentru echivalentul a 365 dolari, respectiv 290 dolari dacă optăm pentru varianta cu 4GB memorie RAM şi finisaje mai puţin pretenţioase.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult