Xiaomi Mi 6X – clip de prezentare şi imagini neoficiale

24.04.2018

Xiaomi Mi 6X va fi anunţat oficial peste doar câteva ore, smartphone-ul urmând să ajungă şi în pieţele europene sub numele Xiaomi Mi A2, rulând o versiune nemodificată de Android.

Xiaomi Mi A1 a fost unul dintre cele mai interesante modele mid-range de anul trecut, fiind livrat cu hardware de calitate şi Android Pur. Drept consecinţă, succesorul A2 este aşteptat cu mult interes şi de cumpărătorii europeni.

Lansarea lui Xiaomi Mi 6X pentru pieţele asiatice va fi urmată la scurt timp de prezentarea ediţiei internaţionale Mi A2, cu hardware similar şi fără interfaţa MIUI proprietară a companiei. Dezvolat în cadrul programului Android One, noul smartphone ar putea ajunge în ofertele magazinelor europene în cursul lunii mai 2018.

Mi 6X este echipat cu un display înalt pe format 18:9, fără „breton”, sistem de camere similar cu cel de pe iPhone X, deneficiază de o construcţie metalică la partea din spate şi senzor de amprentă.

La interior, telefonul va integra un chipset Snapdragon 660, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, camere de 20MP + 12MP la partea din spate, cameră frontală de 20MP şi un display cu diagonală de 5,99” cu rezoluţie Full HD+.

Xiaomi Mi 6X va fi disponibil în versiunile de culoare Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blue, şi negru, la preţul de 235 euro. Probabil, ediţia internaţională Mi A2 va avea un preţ ceva mai mare, după aplicarea taxelor de import.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult