Xiaomi Mi 8 ar putea avea şi o versiune mai ieftină

Autor: Aurelian Mihai 07.09.2018
Xiaomi Mi 8 ar putea avea şi o versiune mai ieftină

Apărut deja pe site-ul comisiei TENAA, responsabilă cu validarea echipamentelor de comunicaţii mobile pentru comercializare pe teritoriul Chinei, noul smartphone este referit cu numele de model M1808D2TE şi pare o variantă a lui Xiaomi Mi 8.

Familia Xiaomi Mi 8 cuprinde deja modelul Mi 8 SE echipat cu un chipset Snapdragon 710 ceva mai ieftin şi modelul Mi 8 Explorer Edition, livrat într-o carcasă mai bine adaptată pentru folosirea telefonului în natură. Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, noua versiune Mi 8 va purta numele Mi 8 Youth Edition şi va avea hardware chiar mai slab decât modelul SE.

Lista neoficială cu specificaţii menţionează prezenţa unui CPU octa-core la 2.2GHz, prezent atât la chipsetul Snapdragon 710 cât şi la modelul inferior 670. În funcţie de buget, Xiaomi Mi 8 Youth Edition va putea fi comandat în versiune cu 4GB sau 8GB memorie RAM, respectiv între 32GB şi 128GB spaţiu de stocare intern.

Telefonul va avea un sistem dual camera la partea din spate, echipat cel puţin cu un senzor de 12MP, iar deasupra ecranului vom găsi o cameră foto de 24MP optimizată pentru poze selfie. Piesa de rezistenţă va fin însă ecranul LCD de 6.26”, mai înalt decât la originalul Mi 8.

Din păcate cel mai important detaliu, preţul de achiziţie, nu este deocamdată cunoscut.

 

Tags: