Xiaomi Mi Max 3, un nou phablet cu ecran gigant şi preţ accesibil, a fost dezvăluit oficial

19.07.2018
Xiaomi Mi Max 3, un nou phablet cu ecran gigant şi preţ accesibil, a fost dezvăluit oficial

Poziţionat undeva la graniţa dintre smartphone şi tabletă compactă, Xiaomi Mi Max 3 are toate şansele să obţină vânzări record în pieţele asiatice, unde această categorie de dispozitive încă este la mare căutare.

Seria de phablet-uri mid-range Mi Max de la Xiaomi a obişnuit utilizatorii cu specificaţii hardware competente la preţuri mici, iar noul Mi Max 3 continuă această tradiţie. Dezvăluit mai întâi pentru piaţa din China, Mi Max 3 se prezintă cu un ecran de 6.9” , având rată de aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+.

Configuraţia sa împrumută din specificaţiile modelului Remi Note 5, folosind acelaşi chipset Qualcomm Snapdragon 636 cu procesor octa-core la 1.8 GHz. Tot fără modificări a fost preluată şi configuraţia dual camera, Mi Max 3 oferind o cameră principală de 12MP cu lentile f/1.9 şi cameră secundară de 5MP cu lentile f/2.0. Pentru poze de tip portret este oferită şi o cameră frontală de 8MP.

Xiaomi Mi Max 3 oferă conectivitate Dual VoLTE şi Wi-Fi AC pentru acces rapid la internet, interfaţă Bluetooth 5.0 pentru accesorii wireless şi port USB-C pentru încărcarea rapidă a acumulatorului de 5500 mAh.

Xiaomi livrează noul dispozitiv împreună cu o ediţie personalizată de Android 8.1, având interfaţa MIUI 9.5 şi o selecţie de aplicaţii care pun în valoare avantajele tehnologiilor de inteligenţă artificială. Mi Max 3 include serviciu de asistenţă prin comandă vocală, o implementare personalizată a funcţiei Face Unlock şi o aplicaţie pentru camera foto asistată cu tehnologii AI.

Xiaomi pune la dispoziţie trei versiuni de culoare – negru, champagne gold şi albastru. Cu dimensiuni 176.15 x 87.4 x 7.99 mm şi greutate de 221 grame, Mi Max 3 este disponibil în două configuraţii – 4GB RAM + 64 GB spaţiu de stocare la preţul de 220 euro şi 6GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare la preţul de 255 euro. Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea acestui produs în magazinele europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult