Xiaomi pregăteşte Mi 9 Lite, un smarphone elegant inspirat de seria Xiaomi CC

02.09.2019
Xiaomi pregăteşte Mi 9 Lite, un smarphone elegant inspirat de seria Xiaomi CC

Dezvăluită pentru piaţa chineză la jumătatea acestui an, gama de telefoane Xiaomi CC se deosebeşte de competiţie prin designul creativ şi folosirea de culori stridente. În mod inevitabil, debutul în pieţele internaţionale sub o formă sau alta nu putea să întârzie prea mult.

Beneficiind de certificare Google şi un pachet software substanţial diferit, vârful de gamă Xiaomi CC9 va fi cunoscut cumpărătorilor europeni drept Xiaomi Mi 9 Lite. Pregătit cu aceleaşi finisaje iridescente şi forme rotunjite, noul smartphone pune accent pe abilităţile foto, oferind cameră frontală de 32MP şi cameră principală de 48MP.

Pentru piaţa chineză denumirea CC vine de la expresia Colorful & Creative, cifra 9 semnificând aniversarea a nouă ani de existenţă a companiei Xiaomi. Fără conotaţie specială, numele Mi 9 Lite are doar menirea asocierii noului smartphone cu vârful de gamă Xiaomi Mi 9. Dar având în vedere faptul că a fost deja lansată o versiune low-cost Mi 9 SE, putem doar spera ca modelul Mi 9 Lite să aducă mai mult decât o carcasă în culori stridente.

În ţara natală Xiaomi CC9 vine echipat cu optimizări firmware adresate publicului tânăr, cum ar fi mai multe filtre pentru imagine bazate pe algoritmi sofisticaţi de inteligenţă artificială şi capabilită pentru divertisment.

Mai multe detalii despre specificaţii, preţuri şi disponibilitatea în magazine ar putea apărea în cadrul expoziţiei IFA 2019 programată pentru prima jumătate a lunii septembrie.

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult