Xiaomi pregăteşte Mi Mix Alpha, un nou smartphone cu waterfall display

20.09.2019
Xiaomi pregăteşte Mi Mix Alpha, un nou smartphone cu waterfall display

Lăudat cu un raport ecran-carcasă de peste 100%, Mi Mix Alpha pare că va avea un design substanţial diferit faţă predecesorul Mi Mix 3.

Confirmat de Xiaomi pentru data de 24 septembrie, Mi Mix Alpha apare în teaser-ul oficial comparat cu o care în bibliotecă, sugerând că ecranul curbat extinde suprafaţa de afişare până pe lateralul carcasei.

Mai mult decât un artificiul de marketing, designul waterfall display are o contribuţie reală în utilizare, putând afişa alertele primite chiar dacă telefonul este aşezat cu faţa în jos. Un alt atu este şi posibilitatea de a seta butoane virtuale, îndeplinind diverse roluri în interfaţa Android şi aplicaţiile compatibile

La fel ca rivalul Vivo NEX 3, Xiaomi Mi Mix Alpha este aşteptat să includă cameră foto retractabilă şi nu mai mult de un buton fizic pentru funcţia Power, poziţionat deasupra sau dedesubtul ecranului.

Exceptând prezenţa conectivităţii 5G, restul specificaţiilor urmează să fie dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare pregătit pentru săptămâna viitoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video