Xiaomi pregăteşte Redmi Pro 2, un smartphone accesibil cu Snapdragon 855 şi cameră retractabilă

04.04.2019
Xiaomi pregăteşte Redmi Pro 2, un smartphone accesibil cu Snapdragon 855 şi cameră retractabilă

Oferta de telefoane Redmi era până de curând simbolul accesibilităţii pentru gama de telefoane Xiaomi. Însă lucrurile s-au schimbat, producătorul asiatic pregătind un smartphone motorizat de cel mai puternic chipset din oferta Qualcomm.

Dacă îţi zvonurile se adeveresc, Redmi Pro 2 va avea performanţe similare cu Galaxy 10 sau alte modele flagship recente. Anunţat în paginile reţelei de socializare Weibo, Redmi Pro 2 va avea trăsături similare modelului Redmi Note 7, dispunând de cameră foto triplă, având cel puţin un senzor cu rezoluţie de 48 megapixeli.

Redmi Note 7 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 660, un acumulator de 3900 mAh şi funcţie de încărcare rapidă. Ecranul de 6.3” foloseşte rezoluţie HD+ şi include o perforaţie tip „picătură” la partea de sus, aplicată în dreptul camerei frontale de 13MP. Dacă Redmi Pro 2 plusează aceste dotări cu un chipset mai puternic, ar putea deveni un adevărat best-buy.

Surprins deja în mâinile unui angajat de rang înalt al companiei, Xiaomi Redmi Pro 2 vine într-o carcasă cu design compact şi include senzor de amprentă sub ecran..

Din păcate, pentru detalii complete va trebui să aşteptăm anunţul de lansare oficial.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video