Xiaomi Redmi 6 Pro şi tableta Mi Pad 4, lansate oficial

25.06.2018
Xiaomi Redmi 6 Pro şi tableta Mi Pad 4, lansate oficial

Xiaomi a împrospătat oferta de telefoane şi tablete accesibile, noile produse Redmi 6 Pro şi Mi Pad 4 conturând alegeri interesante pentru cei aflaţi în căutarea unui gadget bun raport preţ/performanţă.

Xiaomi Redmi 6 Pro este un smartphone mid-range, dotat cu acumulator de 4000 mAh şi ecran de 5.84” cu rată de aspect 19:9. Motorizată de chipsetul Snapdragon 660, Xiaomi Mi Pad 4 este o tabletă cu ecran Full HD de 8” optimizată pentru divertisment.

Cu design exterior similar modelului de anul trecut, noua tabletă Xiaomi Mi Pad 4 foloseşte tot o carcasă metalică cu design unibody, dar ceva mai subţire. Sub ecranul de 8” cu rată de aspect 16:10 pixeli găsim o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 660, mult mai puternic şi eficient în privinţa consumului de energie decât soluţia MediaTek folosită cu modelul anterior. Configuraţia este ajutată 3GB sau 4GB memorie RAM şi 32GB / 64GB memorie internă (în funcţie de model). Deşi este mai mic decât cel livrat cu modelul de anul trecut, acumulatorul de 6000 mAh nu ar trebui să pună probleme configuraţie folosite.

Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 13MP şi cameră principală de 5MP, ambele dispunând de lentile cu deschidere f/2.0 pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă. Pe lângă conexiune Wi-Fi, cumpărătorii pot opta şi pentru conectivitate 4G LTE, ca dotare opţională.

Tableta Xiaomi Mi Pad 4 va putea fi comandată din ofertele magazinelor asiatice la preţuri începând cu 169 dolari pentru modelul cu 3GB/32GB, respectiv 215 dolari pentru varianta 4GB/64GB.

Livrat cu ecran decupat la partea de sus, Xiaomi Redmi 6 Pro se aseamănă cu modelul premium Mi8. Dispozitivul oferă camere foto de 12MP şi 5MP la partea din spate şi este motorizat de chipsetul Snapdragon 625, compatibil cu tehnologiile Xiaomi AI Face Unlock şi Camera AI.

Redmi 6 Pro va putea fi comandat din ofertele magazinelor asiatice la preţuri începând cu 155 dolari pentru modelul cu 3GB/32GB, 170 dolari pentru varianta 4GB/32GB sau 199 dolari pentru ediţia 4GB/64GB.

Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea acestor produse în pieţele de desfacere europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult