Xiaomi Redmi 7 primeşte specificaţii şi imagini de prezentare înaintea lansării oficiale

18.12.2018
Xiaomi Redmi 7 primeşte specificaţii şi imagini de prezentare înaintea lansării oficiale

Succesor pentru popularul Redmi 6, noul smartphone vine cu un design uşor diferit şi hardware mai puternic.

Apărut pe site-ul comisiei de certificare a echipamentelor de telecomunicaţii din China (TENAA) purtând numele de cod M1901F9T, noul model Xiaomi Redmi 7 (sau Redmi 7 Pro) dispune de CPU octa-core la 2.3GHz şi este pregătit în nu mai puţin de 11 versiuni de culoare.

Redmi 7 este un smartphone cu ecran LCD de 5.84” (rezoluţie Full HD+), rata de aspect 19:9 indicând folosirea unui design cu ecranul decupat la partea de sus, cel mai probabil în formă de „picătură”.

Camera foto principală este tip dual şi poate obţine poze la rezoluţie 12MP. Mai puţin pretenţioasă, camera frontală este limitată la rezoluţie 8MP.

În funcţie de buget, cumpărătorii vor avea de ales între configuraţii cu 3GB/4GB/6GB memorie RAM şi 32GB/64GB/128GB stocare internă.

Cu dimensiuni 147.7 x 71.9 x 7.8 mm şi o greutate de 150 grame, Xiaomi Redmi 7 este destul de compact pentru un telefon cu ecran de aproape 6”.

Xiaomi ar putea dezvălui noul model Redmi 7 în cadrul unui eveniment pregătit pentru data de 24 decembrie. Cumpărătorii vor avea de ales între versiunile de culoare roşu, albastru, galben, roz, verde, violet, auriu, argintiu, gri, alb şi negru. Telefonul vine cu versiunea Android 8.1 deja instalată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult