Xiaomi Redmi Note 10 primește imagini și specificații neoficiale

01.03.2021
Xiaomi Redmi Note 10 primește imagini și specificații neoficiale

Alternativă pentru Xiaomi Mi Note 10, Redmi Note 10 vine cu un preț sensibil mai mic și un set interesant de dotări.

Așteptat pe data de 4 martie, noul model a apărut deja pe diverse site-uri din China, confirmând pachetul de lansare și principalele trăsături de design.

Aflăm astfel că telefonul vine motorizat de chipsetul Snapdragon 678, o versiune ușor îmbunătățită a soluției SD675 disponibile pe telefoane de generație anterioară, realizat folosind același proces de fabricație 11nm LLP. Noua versiune aduce un procesor supratactat la 2.2GHz.

Redmi Note 10

Redmi Note 10 dispune de un acumulator de 5000 mAh, comparabil celui întâlnit la seria Redmi Note 9s. Diferența este că de data aceasta ne alegem și cu o implementare mai bună a tehnologiei de încărcare rapidă, acceptând puteri de până la 33W prin cablul USB-C. Având în vedere capacitatea acumulatorului instalat, greutatea de 198grame este un compromis acceptabil.

Sore comparație, actualul model Redmi Note 9 vine echipat cu chipsetul MediaTek Helio G85 și un acumulator de 5020mAh

Pe lista preliminară cu specificații mai intră și un ecran Super AMOLED de 6.43”, perforat în dreptul camerei foto. Redmi Note 10 va avea și difuzoare stereo, unul fiind poziționat la partea de jos iar al doilea folosind ca și cască audio. Dezavantajul este că în acest aranjament doar unul dintre difuzoare este orientat în față, rezultând o experiență stereo mai puțin decât ideală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult